Saturday, December 29, 2012

2013: Η ευκαιρία σας για μια υπέροχη σιλουέτα!

Αυτή η χρονιά ξεκινά με νέους κανόνες. Είναι ακριβώς η σωστή εποχή για να πάρετε αποφάσεις. Λίγο μετά τις καταχρήσεις και πολύ πριν το καλοκαίρι. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;  Βγείτε από το πνεύμα των Χριστουγέννων και μπείτε σε αυτό των… ιδανικών αναλογιών!

1. Το μεγαλύτερο μυστικό για να καταφέρετε να αλλάξετε τις συνήθειες σας και αυτό να κρατήσει παραπάνω από… μια εβδομάδα είναι να τηρήσετε αργούς ρυθμούς. Το μόνο που θα καταφέρετε αν βιάζεστε είναι (εγγυημένα) να αποτύχετε!

2. Επειδή 8 ποτήρια νερό την ημέρα μπορεί να σας φαίνονται… βουνό, εντάξτε τα σιγά σιγά στην καθημερινότητά σας. Πιείτε ένα ποτήρι το πρωί μόλις ξυπνήσετε και πριν βουρτσίσετε τα δόντια σας. Συνεχίστε μέσα στην ημέρα αυξάνοντας σταδιακά.

3. Αφιερώστε μια ημέρα της εβδομάδας στην κατανάλωση ψαριών.

4. Ορίστε ένα χρώμα τροφίμων ανά ημέρα. Για παράδειγμα τις Δευτέρες τα κίτρινα, με γκρέιπφρουτ, κίτρινα μήλα ή καλαμπόκι ενώ στις Τρίτες αφιερώστε τα μωβ με δαμάσκηνα και μελιτζάνες. 

5. Κάθε φορά που σας σερβίρουν κάτι… «επικίνδυνο», απασχολήστε τα χέρια σας με ένα φλιτζάνι τσάι, ένα ποτήρι νερό, ή βάλτε μια καραμέλα μέντας χωρίς ζάχαρη στο στόμα σας. 

6. «Ανταποκριθείτε» στις λιχουδιές μόνο κατά την διάρκεια των εξόδων σας και όχι στα ψώνια σας στο σούπερ μάρκετ. 

7. Τώρα που ο χειμώνας δεν είναι και τόσο τσουχτερός, βρείτε ευκαιρία να περπατήσετε και μην παίρνετε το αυτοκίνητο για κοντινές αποστάσεις. 
  
8. Βρείτε συμπαράσταση. Σίγουρα δεν είστε η μοναδική γυναίκα στον κόσμο που κάνει στροφή στην διατροφή της. Από το περιβάλλον υπάρχουν πολλές που θα ήταν πρόθυμες να σας… κάνουν παρέα! Βρείτε την κατάλληλη και δίνετε αναφορά η μια στην άλλη.

Πηγή :http://www.myself.gr

No comments:

Post a Comment