Saturday, December 15, 2012

Ώρα για απόλαυση χωρίς τύψεις! 4 σνακ με λιγότερο από 100 θερμίδες

 Ώρα για απόλαυση χωρίς τύψεις! 4 σνακ με λιγότερο από 100 θερμίδες

Γιατί τα σνακ είναι πολύ σημαντικά στη δίαιτά μας

Πόσες φορές έχετε ακούσει ότι πρέπει να εφοδιάζετε τον οργανισμό σας με τροφή ανα τακτά χρονικά διαστήματα; Ο οργανισμός μας για να λειτουργεί σωστά χρειάζεται τουλάχιστον 5 γεύματα. Αν βγάλουμε το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό, μας μένουν 2 σνακ ημερησίως.

Τι μπορούμε να τρώμε; Ποια σνακ είναι γευστικά και παράλληλα χαμηλά σε θερμίδες;
Φάτε άφοβα τα εξής 4 σνακ:

1. Φέτες μήλου με φιστικοβούτυρο: Kόψτε ένα μήλο σε ροδέλες και αλείψτε τις με 2 κουταλιές φυστικοβούτυρο. Μην το παρακάνετε και βάλετε extra φυστικοβούτυρο, καθώς παχαίνει. Επιπλέον, προτιμήστε το πράσινο μήλο αντί του κόκκινου.

2. 7 μικρά καρότα με χούμους: Ιδανικό σνακ για πρόσληψη πρωτείνης και Α και Β καροτίνης. Πάρτε 7 μικρά καρότα, κόψτε τα και αλείψτε τα με λίγη ποσότητα χούμους

3. ½ κεσεδάκι γιαούρτι με 1 κ.γ. μέλι. Για τους λάτρεις του γιαουρτιού, ο συνδυασμός με μέλι είναι άψογος και πολύ θρεπτικός. Προτιμήστε γιαούρτι με μειωμένα λιπαρά

4. 10 καρύδια ή αμύγδαλα. Οι ξηροί καρποί αποτελούν το τέλειο σνακ. Εύκολα τους παίρνετε όπου και αν πηγαίνετε. Πλούσιοι σε καλά λιπαρά και βιταμίνες, είναι ο βασιλιάς του σνακ. Προσοχή, μην το παρακάνετε με την ποσότητα.

Μην παραλείπετε ποτέ τα σνακ και μάθετε να πίνετε πολύ νερό. Ο οργανισμός σας θα σας ευγνωμονεί.

Πηγή : http://www.queen.gr

No comments:

Post a Comment