Saturday, December 29, 2012

Οι 5 διατροφικές επιλογές που θα κόψουν 500 θερμίδε

ΔΙΑΤΡΟΦΗ 
 
Οι τροφές που πρέπει να αποφύγετε για να το πετύχετε.
Κανείς δεν σας αναγκάζει να καταναλώσετε τις τροφές που τρώτε μέσα στη μέρα και κανείς άλλος από εσάς δεν μπορεί να βάλει φρένο και να ελέγξει τι μπαίνει μέσα στο σώμα σας. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε την ευθύνη και να κάνετε 5 πολύ απλές επιλογές που ήδη γνωρίζετε αλλά αρνείστε να ακολουθήστε οι οποίες θα σας γλυτώσουν από τουλάχιστον 500 θερμίδες ημερησίως. Είσαστε έτοιμοι;

Πείτε όχι στους λευκούς υδατάνθρακες και ναι στις τροφές με ολικής αλέσεως. 
Έτσι θα γλυτώσετε από επεξεργασμένες τροφές γεμάτες ζάχαρη και πρόσθετα οι οποίες σας προσθέτουν κιλά και σας φουσκώνουν.

Πείτε όχι στα αναψυκτικά και στα ροφήματα με ζάχαρη. 
 Έτοιμοι χυμοί, καφέδες με κρέμα, smoothies. Οι θερμίδες συσσωρεύονται χωρίς να το καταλάβετε. Αρχίστε να κοιτάτε τις ετικέτες και να ρωτάτε τι μπαίνει μέσα σε κάθε τι που τρώτε ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τη διατροφή σας και τις επιλογές σας. Εναλλακτικά πιείτε νερό με χυμό lime ή λεμονιού, τσάι και άλλα φυσικά ροφήματα.

Πείτε όχι στο συνοδευτικό γλυκό
Είτε το καταναλώνετε με το γεύμα σας, είτε παρέα με τον καφέ σας είναι μια απόλαυση αλλά και μια περιττή πηγή θερμίδων.

Πείτε όχι στα τηγανιτά.
 Πλέον ακόμα και οι αγαπημένες τηγανιτές πατάτες σας μπορούν να γίνουν στο φούρνο και να είναι το ίδιο γευστικές, οπότε γιατί να γεμίστε με επικίνδυνα λιπαρά. Συν ότι γλυτώνετε και την μυρωδιά που δεν είναι και ευχάριστη.

Πείτε ναι στην πρωτεΐνη.
 Όσπρια, λευκό κρέας, βραστά αβγά, γιαούρτια και ημίπαχα τυριά. Είναι απαραίτητα να λαμβάνονται καθημερινά ώστε να βοηθούν το σώμα να ελέγχει τις λιγούρες του και να νιώθει πλήρης.

No comments:

Post a Comment