Saturday, December 29, 2012

Τips για να κάψετε θερμίδες μέσα στις γιορτές

Τips για να κάψετε θερμίδες μέσα στις γιορτές 
 
Κρατηθείτε σε φόρμα... από το πουθενά!

Tα Χριστούγεννα και γενικότερα οι γιορτές, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την καλοπέραση και φυσικά το πολύ, μα πάρα πολύ, φαγητό! Μα ένα κάλεσμα από δω, μα ένα από κει, λίγη γαλοπούλα, ένα κομμάτι γλυκό και αρκετό κρασάκι και τσουπ, όλες οι θερμίδες έρχονται και κάθονται στους γοφούς σας. Μη σκάτε και κυρίως μην πανικοβάλλεστε. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, μία τέτοια περίοδο χαράς και οικογενειακών στιγμών, να γίνεστε αντικοινωνικές και να αρνείστε την μία πρόσκληση μετά την άλλη για να μη χαλάσετε τη δίαιτά σας.

 Εδώ, σας έχουμε κάποιους απλούς και πανεύκολους τρόπους για να κάψετε θερμίδες τις άγιες τούτες μέρες χωρίς καν να το καταλάβετε...

1. Στολίστε το σπίτι σας: Ναι ξέρουμε ότι δεν έχετε χρόνο και ότι βαριέστε οικτρά, αλλά αν σας λέγαμε ότι μέσω αυτής της τόσο απλής διαδικασίας μπορείτε να κάψετε αρκετές θερμίδες, μήπως θα το ξανασκεφτόσασταν; To κουβάλημα των στολιδιών, τα οποία βρίσκονται πάντα μέσα σε αρκετά βαριές κούτες είναι μία αριστη γυμναστική, για να μην αναφέρουμε τα ακροβατικά που πρέπει να κάνετε για να στολίσετε το πάνω μέρος του δέντρου σας αλλά και να το κουβαλήσετε από το αμάξι μέχρι το σπίτι!

2. Ψωνίστε μέχρι τελικής πτώσης: Η αλήθεια είναι ότι στους καιρούς που διανύουμε, το δυσκολότερο πράγμα είναι να κάνει μία γυναίκα ατελείωτο shopping. Ωστόσο, για καλό δικό μας, υπάρχουν αμέτρητα πολυκαταστήματα με πολύ καλές τιμές, οπότε δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε το αγαπημένο σας χόμπι. Βάλτε τα αθλητικά σας παπούτσια και αφιερώστε μία ολόκληρη μέρα στα ψώνια. Εκτός φυσικά από το ατελείωτο περπάτημα που θα ρίξετε, θα κουβαλήστε τόσες πολλές τσάντες που σίγουρα θα δώσετε μία πρώτης τάξεως τόνωση στους μυς σας. Όταν με το καλό γυρίσετε σπίτι, επιβραβεύστε τον εαυτό σας, όχι με σουβλάκια, αλλά με ένα αναζωογονητικό μπάνιο.

3. Γενική καθαριότητα: Αποφασίσατε να κάνετε ρεβεγιόν στο σπίτι και να καλέσετε οικογένεια και φίλους; Μόλις βρήκατε τρόπο να χωρέσετε στο θεόστενο εορταστικό σας φόρεμα και όλα αυτά με το να γίνετε χαρούμενη νοικοκυρά. Δύο μέρες πριν λοιπόν, ξενκινήστε με την γενική καθαριότητα του σπιτιού. Σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, τρίψιμο μπάνιου, θα αποδειχθούν σωτήρια και πολύ πιο αποτελεσματικά από μία επίσκεψη στο γυμναστήριο. Στοίχημα ότι την μεγάλη βραδιά η κοιλιά σας θα είναι επίπεδη.

4. Πηγαίντε σε πάρτι: Είπαμε, οι γιορτές είναι αφορμή κοινωνικοποίησης και φυσικά διασκέδασης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε άπειρες προσκλήσεις για εξόδους και πάρτι. Εφόσον το πορτοφόλι σας το επιτρέπει, μην αφήσετε καμία να πάει χαμένη. 'Οχι μόνο θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα περάσετε καλά, αλλά και μόνο ο χορός που θα ρίξετε ή ακόμα και το περπάτημα με τα ψιλοτάκουνα, θα σας βοηθήσουν να κάψετε αρκετές θερμίδες! Δύο σε ένα λοιπόν...

5. Ανοίξτε δώρα: Εκτός του ότι είναι μία υπέροχη κίνηση γιατί και σε ποιον δεν αρέσει να ανοίγει δώρα, είναι και κάτι το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε αρκετές θερμίδες. Ακόμα καλύτερα, αποφύγετε να ταξινομήσετε τα δώρα πριν τα ανοίξετε και ανοίξτε τα όλα μαζί και... ορμητικά! Θα κάψετε αρκετές περισότερες θερμίδες. Ακόμα καλύτερα αν από τον ενθουσιασμό σας κάνετε και μία τούμπα!
Πηγή :http://www.queen.gr

No comments:

Post a Comment